طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی

هدف ما در این مقاله آشنایی شما با طراحی سایت شخصی و کاربردهای آن می‌باشد. اگر شما نیز به دنبال ثبت برند، شهرت و کسب درآمد هستید مقاله ما را مطالعه و وبسایت ما را دنبال کنید.

وبسایت شخصی چیست؟

بسیاری از مردم گمان می‌کنند که باوجود شبکه های اجتماعی دیگر نیاز به وبسایت‌های شخصی نیست. در صورتیکه این باور اشتباه است زیرا شبکه های اجتماعی یک فضای یکنواخت وتکراری هستند ولی وبسایت ها را می‌توان با قالب‌های متنوع و کدنویسی‌های خاص زیبا و جذاب کرد.

وبسایت‌ شخصی باید متناسب با شخص باشید ب این معنی که اگر یک شخصی فوتبالیست است باید وبسایت‌اش هم محتوای فوتبالی داشته باشد تا به این مخاطب جذب و علاقمند شود ک وبسایت شما را دنبال کند.

وبسایت شخصی بهترین روش برای به اشتراک گذاشتن عقاید و نظرات است و هر شخصی می‌تواند نمونه کارها، مقالات، گواهی‌نامه‌ها، مهارت‌ها و … در وبسایت خود قرار دهد.

کاربردهای وبسایت شخصی

رزومه آنلاین:

در وبسایت شخصی شما می‌توانید نظرات، نمونه کارها، گواهی‌نامه‌ها، سوابق کاری و تحصیلی خود را به اشترک بگذارید. این کار باعث می‌شود که در هر جای دنیا موقعیت شغلی متفاوتی برای شما ایجاد شود و اگر شما نیاز داشته باشید که رزومه خود را به کسی ارائه دهید به راحتی آدرس وبسایت خود را اعلام می‌کنید که این امر نشان دهنده‌ی حرفه ای بودن و بالابودن سطح کاری شماست.

در این صورت حتی اگر شما سابقه کاری هم نداشته باشید باعث می‌شود تصویر درخشان‌تری از خودتان ایجاد کنید.

در این نوع وبسایت شخصی شما می‌توانید اطلاعات خود را در هر لحظه بروزرسانی کنید و دامنه‌ی این نوع وبسایت به نام شماست.

پورتفولیو (portfolio):

عکاسان، نویسندگان، افراد مشهور، بازیگران و … می‌توانند علاوه بر بیوگرافی، آثار خود را به اشتراک بگذارند.

اخبار و اطلاعات مربوط به کار و اثار و همچنین اطلاعات شخصی می‌تواند علاوه بر افزایش شهرت یک تبلیغ آنلاین بشمار بیاید.

وبلاگ سایت شخصی:

یکی از پرطرفدارترین موارد استفاده از وبسایت‌های شخصی، استفاده از آن به عنوان یک وبلاگ است. در یک وبلاگ شما می‌توانید خاطرات، سفرنامه‌ها، روزمرگی‌ها، حوادث و اتفاقات روزمره، تجربه‌ها و … بپردازید.

آموزش:

شما می‌توانید در وبسایت شخصی خودتان آموزش‌های شخصی خود را قرار دهید و با توجه به مهارت‌هایی که دارید تولید محتوا کنید و در قالب متن، تصویر و ویدیو ارائه دهید.

ویژگی‌های یک وبسایت شخصی

طراحی ریسپانسیو:

طراحی سایت شخصی نیز همانند وبسایت‌های دیگر باید طوری باشد که اگر کاربری با تلفن همراه یا دستگاه‌های دیگری وارد وبسایت شما شد به راحتی و بدون زوم کردن بتواند مطالب را مطالعه کند و تصاویر را ببیند. یعنی اینکه یک سایت ریسپانسیو شده باشد.

انعطاف‌پذیری:

وبسایت شخصی شما باید به گونه‌ای باشد که نیازهای کاربران را برطرف کند.

قالب آن خیلی پیچیده نباشد تا کاربر به راحتی بتواند به بخش‌های مختلف آن وارد شود.

از رنگ‌های خیلی سرد و بی‌روح یا خیلی پررنگ استفاده نشود و تمامی رنگ‌هایی که بکار می‌گیرید به هم مرتبط باشند.

به حدی سایت شخصی شما جذاب باشد تا کاربر مشتاق شود تمامی سایت را بررسی کند و نام شما در ذهن‌اش باقی بماند.

این موارد در سئو و بالا آمدن سایت شما در رتبه‌های اول موتورهای جستجو کمک می‌کند.

هزینه کم:

اسایت شخصی برخلاف بقیه وبسایت‌ها هزینه کم‌تری دارند البته این به معنی بی ارزش بودن و وجود نداشتن امکانات در سایت نیست بلکه اینگونه وبسایت‌ها ویژگی‌های خاص مربوط به خود را دارند.

در حالت کلی مدیریت این سایت‌ها نسبت به وبسایت‌های دیگر راحت‌تر است.

مزایای طراحی سایت شخصی

  • با داشتن یک وبسایت شخصی و خرید هرنوع دامنه‌ای می‌توانید پرسنال برندینگ انجام دهید. علاوه بر اینکه می‌توانید رزومه خود را بصورت آنلاین به اشتراک بگذارید می‌توانید برندسازی انجام دهید و به این صورت کسب و کار خود را رونق دهید.
  • با داشتن یک وبسایت شخصی می‌توانید مطالب و تصاویر مرتبط به خود قرار دهید و خود را حرفه‌ای‌تر به موتورهای جستجو معرفی کنید در صورتیکه در شبکه های اجتماعی همچسن امکاناتی وجود ندارد.
  • امکان قطع شدن شبکه‌های اجتماعی ب دلایل مختلف سیاسی و منطقه جغرافیایی وجود دارد در صورتیکه تنها با در دست داشتن یک دامنه یا وبسایت شخصی آنلاین می‌توانید رزومه، نمونه کار و … در اختیار دیگران قرار دهید.
  • شبکه‌های اجتماعی به طور صد در صد مورد اعتماد کاربران نیستند ولی داشتن یک وبسایت شخصی می‌تواند به اعتبار شما بیافزاید. شما می‌تواند به منظور کامل شدن اطلاعات آدرس شبکه‌های اجتماعی خود را به منظور معرفی بیشتر قرار دهید.

فاکتورهایی که باید در طراحی سایت شخصی مدنظر قرار گیرند

  • از مواردی که سبب می‌شود یک سایت مخاطبین بیشتری داشته باشد چند زبانه بودن آن سایت است. اگر شما قادر به ایجاد چند زبان نیستید می‌توانید تنها قابلیت برگرداندن به زبان انگلیسی را بیافزاید. چنین کاری موجب افزایش اهمیت سایت شما می‌شود و باید توجه داشته که از هر زبانی استفاده کنید باید اصول سئو را در آن رعایت کنید به این ترتیب می‌توانید بازدیدکنندگان بیشتری را به خود اختصاص دهید.
  • اطلاعات تماس خود و راه‌های ارتباطی خود را حتما در یک صفحه مجزا قرار دهید. امروز امکان برقراری ارتباط دوطرفه بسیار حائز اهمیت است و کاربران بیشتری را جذب می‌کند.
  • امکان ثبت نظر و دیدگاه را در وبسایت شخصی خود قرار دهید. بسیاری از مخاطبان علاقمند هستند زمانی که یک مطلبی را در وبسایت شما مطالعه می‌کنند امکان اینکه نظرشان را ثبت کنند وجود داشته باشد.
  • اگر وبسایت شخصی شما مربوط به کسب و کارتان است حتما در کنار رزومه و سوابق کاری خود، نمونه کارهای خود را نیز قرار دهید تا مخاطب با اطمینان خاطر بیشتری سفارش خود را ثبت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

فرم درخواست جلسه حضوری

جلسه حضوری

فرم درخواست مشاوره تلفنی

social